Web Analytics Made Easy - Statcounter

توماج دانش بهزادی بازیگر فیلم «خط باریک قرمز» در گفت وگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه حرف فیلم چیست؟ و چه کسانی باید آن را بشنوند؟گفت: این فیلم را تک‌تک خانواده‌های ایرانی به خصوص پدرها و مادر‌ها باید ببینند و مسئولانی که برای بخش فرهنگی استراتژی در نظر می گیرند و تصمیم گیرنده‌های قوی و مهم هستند نیز باید این اثر را مشاهده کنند، چون وقتی می‌شنویم یک جوان یا نوجوانی بزهی انجام داده است احتمالا دلمان می‌شکند و ناراحت می‌شویم، اما از آنجا که مردمانی احساساتی هستیم و با بسیاری از فضاهای فرهنگی در ایران و دنیا آشنا نیستیم از طریق فضای مجازی اظهار نظر‌هایی می‌کنیم که به ضرر فرد بزهکار و یا قبل از بزهکاری او ختم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر افزود: افراد دیگری که می‌توانند این فیلم را ببینند هنرمندان و علاقه‌مندان به رشته بازیگری هستند، آن‌ها می‌توانند ببینند یک تئاتر به شکل سایکودرام چگونه می‌تواند روی دنیای انسان‌ها تاثیر بگذارد.

دانش بهزادی اظهار کرد: این فیلم یک پیام دارد که آن را خیلی دوست دارم و می‌گوید وقتی مقوله آموزش را به طرز صحیح در دنیا پیش ببرید و حتی در اختیار کسانی قرار دهید که در فقر مطلق هستند و هیچ چیز جز خشونت در محیط زندگی آنها وجود ندارد می‌توانید روی آن‌ها تاثیر بگذارید و زندگیشان را تغییر دهید.

بازیگر «خط باریک قرمز» بیان کرد: اگر برای مسئولان فرهنگی ما فرهنگ، فقر، خشونت، سواد، اصلاح، تربیت و ... مهم است که فکر نمی‌کنم از بینشان افراد زیادی اینگونه فکر کنند، باید این فیلم را ببینند ضمن اینکه مادر‌ها و پدر‌ها به خصوص مادر‌ها حتما این فیلم را مشاهده کنند.

دانش بهزادی درباره تجربه‌ای که از این افراد کسب کرده، گفت: این بچه‌ها(بزه دیده)به شدت باهوش هستند و اگر با آن‌ها صادق باشید هرکاری بتوانند برای شما انجام می‌دهند و نهایت معرفت را به خرج خواهند داد و با وجود اینکه در شرایط سخت زندگی کرده اند و جرم‌های مختلفی دارند عشق و شور زندگی را در آن‌ها می‌بینید. این عزیزان آرزو دارند سالم و متفاوت زندگی کنند، اما روش آن را بلد نیستند به این علت می‌گویم که باید فرهنگ رو در رویی و طرز برخورد با این‌ها را نهادینه کنیم تا بتوانیم جلوی بزهکاری را بگیریم و یا کاری کنیم که به زندگی برگردند کما اینکه چند نفر از بچه‌های این گروه آزاد شده اند، از اعدام رهایی پیدا کرده اند، ازدواج کرده اند، گروه تئاتر راه انداختند و یا موسیقی کار می‌کنند. می‌خواهم بگویم عاشق زندگی هستند و این نگاه من را تغییر داد و حالم را خوب کرد.

گفتنی است ماجرای مستند سینمایی «خط باریک قرمز» به کارگردانی فرزاد خوشدست از این قرار است که یک گروه مجرم نوجوان در یک زندان با کمک چند مربی نمایش تصمیم می‌گیرند یک نمایش را روی صحنه ببرند و ناگفته‌های زندگی خود را از این طریق بیان کنند. آن‌ها تصمیم می‌گیرند که اگر این نمایش موفق بود، به این بهانه و برای اجرا یک روز از زندان خارج شوند، اما عده‌ای تصمیم به فرار دارند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خط قرمز باریک فیلم سینمایی خط باریک قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»

ایسنا/خراسان رضوی مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمسعود مرتضوی امشب، ۱۹ اردیبهشت‌ماه، در همایش بزرگداشت شیخ کلینی در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت اظهار کرد: ساخت مستند الکافی کار ارزشمندی است و توصیه مهم این است که با توجه به اینکه در دوره‌ای هستیم که محدودیت بسندگی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در قالب کتاب اگرچه لازم است اما با توجه به حجم فضای مجازی و رسانه‌ها این بسندگی یک چالش و بحران به حساب می‌آید.

وی با اشاره به تغییر ذائقه و سلیقه جامعه اضافه کرد: امروز نسل‌ جوان و نوجوان ما بر اساس آمار منتشر شده اقبال کمتری به کتاب و کتابخوانی دارند، اما استقبال از فیلم، پادکست و فضای مجازی بالا است.

مرتضوی بیان کرد: تغییر سلایق برگرفته از یک پدیده خاص اجتماعی و سیاسی نیست بلکه به دلیل هزینه کرد دشمنان در تولید محتوای فضای رسانه‌ای است که منجر به تغییر سبک جامعه ایمانی ما شده است، لذا ما باید در این مسیر حرکت کنیم.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است، خاطرنشان کرد: امروز نیازمند ۲ نهضت و فعالیت جهادی هستیم نهضت اول در حوزه‌های علمیه است که اندیشمندان و پژوهشگران مطالعات خود را نه تنها در حد پژوهش بلکه به سمت تولید محتوای رسانه‌ای سوق دهند.

وی گفت: نهضت دوم اینکه باید ذائقه مخاطب نسبت به حمایت از آثار رسانه‌ای و تولیدات مورد نیاز جامعه امروز تغییر کند؛ در این راستا باید هزینه مطالعاتی، زمانی و مالی گذاشته شود.

مرتضوی عنوان کرد: باید همه بخش‌های خصوصی و دولتی پای کار بیایند تا با همت متدینین و دغدغه‌مندان خروجی موسسات حوزوی و هنری تبدیل به مستندی مثل الکافی شود که این مستلزم هزینه‌های مالی و زمانی بوده است.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: برای بزرگان نسل معاصر ما مستند و پرتره ساخته نشده، اما کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه داستان‌پردازی‌ها و فیلم‌هایی درباره شخصیت‌های تاریخی خود ساخته و تحریف تاریخی نیز در آن‌ها صورت گرفته است که می‌توان به ساخت سریالی در کشور مصر که موضوعی مورد بحثی نیز دارد، اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می‌خورند اما نمی‌دانند من و خانواده‌ام چقدر سخت تلاش می‌کنیم
  • ببینید | همه حسرت زندگی مرا می خورند اما نمی دانند من و خانواده ام چقدر سخت تلاش می کنیم
  • هوای کلانشهر اصفهان برمدار قرمز، زرد ونارنجی
  • برگزاری اجلاس گروه کاری دریای خزر در تهران
  • ایران میزبان نشست گروه کاری مقامات ارشد درباره دریای خزر
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...